از خودرو فرمول یک سورنا رونمایی شد.

photo 2017-12-24 08-17-30

مراسم رونمایی از فرمول یک سورنا در روز شنبه 2 دیماه با حضور ریاست دانشگاه، رئیس دانشکده مهندسی،مدیریت ایران خودرو خراسان، مدیران صنایع خراسان، اعضایهیات علمی گروه مکانیک، حامیان و خانواده های دانشجویان تیم سازنده این خودرو برگزار شد.

در ابتدا دکتر رجبی مشهدی ضمن خوش آمد گویی اظهار داشتند همکاری بخش صنعت استان با دانشکده مهندسی باعث رونق بخشیدن و پیشرفت صنایع خواهد شد انجام این پروژه و طراحی و ساخت خودرو گواه بسیار خوبی است که رابطه بین صنعت و دانشگاه منجر به خلق محصولات ارزشمند می‌شود که باعث افتخار کشور در مسابقات بین‌المللی است و نشان دهنده این است که به لحاظ نظری و عملی توانایی انجام پروژه های بزرگ وجود دارد.

سپس دکتر کافی از همه حامیان صنایع استان، مدیریت و اعضای هیات علمی گروه مهندسی مکانیک، به ویژه آقای دکتر معین فرد و خانواده‌های دانشجویان تقدیر و تشکر نمود.

photo 2017-12-24 08-18-03
در ادامه وحید ریاضی تهرانی، سرپرست گروه طراحی خودرو فرمول یک سورنا گزارش کاملی از روند ساخت این خودرو ارائه نمود و اظهار کرد
قرار است خودرو سورنا 20 تا 24 تیر ماه سال آینده در مسابقات FASE شرکت کند.

اگر چنین اتفاقی بیافتد اولین تیم ایرانی که در کلاس یک این مسابقات شرکت می کند.

ریاضی خاطر نشان کرد: طراحی و ساخت خودروی فرمول یک سورنا توسط یک تیم دانشجویی 17 نفره از دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی از آذر ماه سال 95 انجام شده است.

photo 2017-12-24 08-17-55

در پایان این مراسم در محوطه غربی دانشکده مهندسی، با حضور مسئولین و دانشجویان از این خودرو رونمایی شد.

شایان ذکر است ساخت این خودرو پس از تائید گروه مهندسی مکانیک دانشکده مهندسی از پائیز سال 1395 آغاز گردیده و همواره مورد حمایت علمی و همه جانبه گروه قرار داشته است.

photo 2017-12-24 08-18-35.

Academic calendar