امتیاز کاربران:/0
ضعیفعالی

عنوان سخنرانی: رادار ، پردازش سيگنال و آينده سنسورها

سخنران: آقاي دکتر كسري حقيقي، دكتري مخابرات از دانشگاه صنعتي  چالمرز سوئد و موسس شركت پردازش سيگنال رادار  Uniquesec AB

تاریخ برگزاری: 1395/12/24

چکیده: رادار يكي از قديمي ترين تكنولوژي هايي است كه در كاربردهاي نظامي در دهه هاي گذشته به صورت گسترده به كار گرفته شده است. با معرفي رادار در صنايع خودرويي و توسعه قطعات ارزان قيمت در الكترونيك و مخابرات فركانس بالا ، رادار به جامعه براي كاربردهاي صنعتي راه يافت. در اين سمينار تمركز بر معرفي نسل جديد رادارهايي است كه در فركانسهاي بالاتر از ۲۴ گيگا هرتز در كليه كاربردها از خانگي تا صنعتي تا ايمني زندگي همه را بهبود خواهند بخشيد.
در ابتدا به معرفي مختصري از مفهوم رادار مي پردازم و سپس انواع رادارها و تفاوت آنها معرفي مي شوند. سپس اجزا و قسمتهاي اصلي يك رادار بررسي مي شوند و دستورالعمل ساخت يك رادار با كمترين امكانات و هزينه ارائه مي شود.
در ادامه به كاربردهاي صنعتي و خانگي رادار در سطح جامعه پرداخته مي شود. به صورت مختصر در مورد كاربرد خودرويي ، كه بيشترين تعداد رادار را بكار گرفته است، بحث مي شود. كاربردهاي بسيار جديد رادارهاي فوق كوچك در ساعتها ، بازي هاي كامپيوتري و موبايلها مطرح مي شود. همچنين به پيشرفته ترين كابردهاي رادار در تشخيص هويت اهداف ، كه موضوع فعاليت سخنران است، اشاره مي شود.
در پايان به فرصتهاي پردازش سيگنال در حوزه راداري و مباحث تحقيقاتي مي پردازم.

فایل صوتی سخنرانی: icon-9   icon-9