دوازدهمین همایش مشاوره دانش‌آموزان در دانشکده مهندسی برگزار شد

دوازدهمین همایش مشاوره دانش‌آموزان در روزهای 17، 18 و 21 مردادماه در دانشکده مهندسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی، این همایش به منظور آشنایی بیشتر دانش آموزان کنکوری از رشته های مهندسی در راستای جذب استعدادهای نخبه و برجسته برگزار شد.

در این همایش سه روزه بیش از 1200دانش آموز شرکت نمودند.

خانم دکتر مقصود، آقای دکتر مرتضی مغربی نماینده گروه مهندسی شیمی و پلیمر- آقای دکتر اخلاقی نماینده رشته مهندسی نفت-آقاي دکتر معين فرد، آقای دکتر افشارفرد، آقای دکتر ابوالفضلی و آقای دکتر نماینده گروه مهندسی مکانيک- آقای دکتر روحی نماینده رشته هوا فضا - آقای دکتر صفایی، آقای دکتر لطفی، آقای دکتر جاوید نماینده گروه مهندسی برق -آقای دکتر میرجلیلی،آقای دکتر داودی، خانم دکتر کمالی نماینده گروه مهندسی مواد و متالورژي -آقای دکتر پیرایش، آقای دکتر کوشا نماینده گروه مهندسی صنایع -آقای دکتر توکلی زاده نماینده گروه مهندسی عمران- آقای دکتر صداقت، آقای دکتر پور رضا، آقای دکتر ابریشمی نماینده گروه مهندسی کامپیوتر-آقای دکتر میرزاوزیری و آقای دکتر پرویزی نماینده دانشکده علوم ریاضی هرکدام بطور مجزا به معرفی رشته ها و گرایش های مربوطه پرداختند.

روز آخر همایش، دانش‌آموزانی که در آزمون سراسری رتبه زیر 1000 آورده بودند بصورت رو در رو با اساتید دانشکده مهندسی به گفتگو پرداختند و راهنمایی های لازم را کسب نمودند.

شایان ذکر است مسئولیت این همایش سه روزه بعهده آقای دکتر میرجلیلی بود.