کسب رتبه جهانی توسط سه رشته مهندسي برق، مهندسی مكانيك و مهندسی متالورژي دانشکده مهندسی

Farsi

سه رشته مهندسي برق، مهندسی مكانيك و مهندسی متالورژي دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به کسب رتبه جهانی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی، رتبه های کسب شده براساس اعلام نتایج رتبه‌بندی موضوعی نظام شانگهای کشور چین در سال 2017 انجام شده است.

اعلام نتایج نیز با توجه گردآوری اطلاعات در بازه زمانی بین سال‌های2011 تا 2015 صورت گرفته است.

تعداد مقالات، مقالات مشترک بین المللی، مقالات منتشر شده در نشریات برتر JCR   و تعداد افراد برنده جایزه علمی در هر رشته از شاخص‌های مربوطه بوده است.

روابط عمومی دانشکده مهندسی این موفقیت چشمگیر را به اعضای دانشکده مهندسی به ویژه گروه‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی متالورژی تبریک عرض می‌نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید