دومین مسابقه عکاسی دانشکده مهندسی

"آخرین مهلت ارسال 5 اردیبهشت ماه1397"

هنر عكاسي رسانه‌اي بسيار تاثير گذار مي‌باشد كه فضاي ادارك، تفسير و اجراء با موضوعات مختلف در لحظه را براي مخاطب به وجود مي‌آورد. به لطف پيشرفت تكنولوژي اين هنر فراگير شده به طوري كه هر فرد با داشتن يك دستگاه تلفن همراه دوربيندار، مي‌تواند يك عكاس باشد.

با توجه به مطالب ياد شده، امور فرهنگي دانشکده مهندسی در نظر دارد در جهت پيشرفت فرهنگ نقد و توسعه ارتباطات اجتماعی و نیز ایجاد فضایی شور و با نشاط با مشارکت دانشگاهیان و استفاده از نظریات آنان در قالب تصویر نسبت به برگزاري دومین مسابقه عكاسي اقدام نماید.

ax-site

اهداف برگزاری مسابقه:

ü     شناسایی استعدادها

ü     نقد فضاهای دانشکده مهندسی

ü     نقد و یا تمجید مراسمهای علمی، فرهنگی

ü     ترویج نگرش کیفی و ارتقای سطح آگاهی در رابطه با فضاهای آموزشی، فرهنگی، تفریحی، پژوهشی و ...

ü     مشارکت دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان در یک فعالیت تفریحی- علمی

موضوع مسابقه:

موضوع محوری این مسابقه

«زشت وزیبای دانشکده مهندسی»

یا بعبارت دیگر هنجارها و ناهنجاری‌های فضاهای دانشکده است.

قالب آثار(عکس):

1- تلفن همراه 2- دوربین عکاسی

محور مسابقه:

تلخ و شیرین‌های تحصیلی

بيان جايگاه دانشکده مهندسی

ترويج نشاط در تحصیل

زیباترین جا و مکان دانشکده مهندسی از نگاه شما

زمان برگزاری مسابقه:

این مسابقه از اول اسفندماه 1396 شروع می شود و تا 5 اردیبهشت ماه 1397ادامه خواهد داشت.

عکس‌های ارسالی توسط داوران بررسی شده و برندگان در 12 اردیبهشت همزمان با جشن ولادت حضرت ولیعصر(عج) و هفته آموزش معرفی خواهند شد.

قوانین مسابقه

1-    هیچ محدودیتی در انتخاب تکنیک عکاسی وجود نداشته، مهم این است که با موضوع مسابقه، مرتبط باشد

2-    سعی کنید حجم عکسها خیلی سنگین نباشد.

3-    عکسها فقط مربوط به دانشکده مهندسی باشد.

4-    تنها عکس‌هایی مورد پذیرش قرار خواهند گرفت که هیچ‌گونه دخل و تصرفی (تغییرات نرم افزاری) بر روی آنان صورت نگرفته باشد.

5-    عکس‌های ارسالی باید مطابق با موازین اخلاقی، اسلامی و فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.

6-    عکسها، نباید دارای امضای عکاس، واتر مارک و لوگو باشند.

7-    ارسال اثر توسط عکاسان به منزله قبول مالکیت اثر و اصالت آن تلقی میشود و هیچگونه مسئولیتی به عهده دبیرخانه مسابقه عکاسی نخواهد بود.

8-    تنها در صورتی برنده جایزه خواهید شد که خالق و یا صاحب امتیاز اثر ارسالی باشید.

نحوه ارسال اثر:

2-    از طریق شناسه تلگرام Asadian_D@

3-    مراجعه حضوری به دفتر روابط عمومی دانشکده مهندسی واقع در حوزه ریاست دانشکده مهندسی

جوایز مسابقه:

به 3 اثر از آثار رسیده، به انتخاب داوران، جوایزی به شرح زیر اهدا خواهد شد.

• نفر اول 2500000 ریال
  • نفر دوم 2000000 ریال
  • نفر سوم 1500000 ریال

ضمنا 20 اثر برگزیده ضمن ارائه تقدیرنامه در راهروی اصلی دانشکده به نمایش گذاشته می شود.

تلفن راهنما (در ساعات اداری):   38806029