پیام تبریک معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده مهندسی به مناسبت آغاز سال تحصیلی

photo 2018-09-15 13-36-38

به دانش گرای و بدو شو بلند                             چو خواهی که از بد نیابی گزند

آغار سال تحصیلی و حضور در محیط درس و دانشگاه را به دانشجویان عزیز دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد و به ویژه دانشجویان نو ورود و اساتید گرامی صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.

به شما دانشجویان عزیزی که با تلاش وافر خویش موفق به راهیابی به دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور شده‌اید خیر مقدم و خوش آمد عرض نموده و از دیدار مجدد دانشجویان سال‌های قبل نیز خرسندم و برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت همراه با سلامتی و شادابی دارم.

این دانشکده در سال تحصیلی گذشته، شاهد افتخارآفرینی استادان و دانشجویان خود در عرصههای آموزش، پژوهش و المپیادهای علمی و مسابقات ورزشی در سطح ملی و بینالمللی بوده، که جای بسی افتخار است.

امیدوارم با تلاش‌های صادقانه اساتید فرهیخته، کارمندان دلسوز و دانشجویان عزیز و با نشاط در سال تحصیلی جدید گامی موثر در راستای رسیدن به اهداف متعالی تعریف شده در سند چشم انداز دانشگاه فردوسی مشهد که همانا فتح قله 512 است، برداریم.

جواد ساده

معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده مهندسی