عطارa4-s

سلسله جلسات عطار خوانی با حضور استاد گرانقدر دکتر رضا اشرفزاده روزهای یکشنبه ساعت 12 در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی، این محفل ادبی به همت امور فرهنگی دانشکده مهندسی و همکاری مجدانه مدیریت محترم گروه زبان و ادبیات فارسی برگزار خواهد شد.

در این جلسات، اثر منطق الطیر عطار توسط دکتر اشرف زاده خوانده، معنی و تفسیر میشود

گفتنی است این برنامهها برای حضور علاقمندان آزاد و رایگان است.

نخستین جلسه روز یکشنبه 29 مهرماه ساعت 12 در سالن اجتماعات خوارزمی برگزار می‌شود

شایان ذکر است شیخ فریدالدین محمد بن ابراهیم عطار نیشابوری شاعر و عارف فرهیخته ایران زمین حدود سال ۵۴۰ هجری قمری در كدكن از توابع نیشابور متولد شد و در سال ۶۱۸ هجری قمری در قتل عام نیشابور توسط مغولان جان به جان آفرین تسلیم کرد.

از آثار وی میتوان به منطقالطیر، مصیبتنامه، الهینامه، اسرارنامه، مختارنامه، مجموعه رباعیات، دیوان قصاید، غزلیات و تذكره الاولیاء اشاره كرد.