• دانشکده مهندسی990319

دانشکده مهندسی دوشنبه 19 خردادماه 1399

981121-1981120-2

چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پروژه درس و آزمایشگاه ریزپردازنده گروه مهندسی کامپیوتر با حضور بیش از بیست سازمان و شرکت فعال در حوزه کسب و کار مرتبط با رشته مهندسی کامپیوتر و برق در تاریخ 20 بهمن 1398 در سالن دکتر مدیر شانه‌چی دانشکده مهندسی برگزار گردید.

در این نمایشگاه 6 پروژه برتر از بین 40 برتر انجام شده در این درس به نمایش گذاشته شد که متخصصین و مدعوین از شرکتهای فناور نظیر نیان‌الکترونیک، خدمات نیروگاهی آهار، شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت، ناوش، نقشه و مسیریاب نشان، پژوهشگران الکترونیک و رباتیک، برخی شرکت‌‌های شتاب‌دهنده استان خراسان رضوی و ... و مدیران مجموعه‌هایی نظیر سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد، مركز نوآوري‌ شهري، مرکز تحقیقات شرکت برق، شرکت قطارهای مسافری رجاء خراسان رضوی، و اداره توسعه کارآفرینی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان خراسان رضوی از دستاوردهای دانشجویان بازدید کرده و بر اساس نیازهای مجموعه‌های مذکور برخی از دانشجویان را برای به منظور جذب و استخدام به جلسات مصاحبه فنی فراخواندند.

همچنین، علاوه بر متخصصین و مدیران شرکتها و سازمان‌های اشاره شده، تعدادی از اساتید گروه‌های مهندسی کامپیوتر، برق و مکانیک نیز در این نمایشگاه حضور یافتند؛ ضمن اینکه جناب آقای دکتر کرمی، مسئول محترم کمیته برنامه‌ریزی درسی، جناب آقای دکتر نوغانی دخت بهمنی، مدیر مرکز آیس (آموزش، یادگیری و سنجش) و جناب آقای دکتر سلیمی، مدیریت محترم دفتر استعدادهای درخشان از معاونت آموزشی دانشگاه نیز با حضور در نمایشگاه و بازدید از دستاوردهای دانشجویان در جریان نحوه ارائه کاربرد (پروژه)- محور این درس قرار گرفتند.