• دانشکده مهندسی990319

دانشکده مهندسی دوشنبه 19 خردادماه 1399

• ملت امام حسين (ع)

سوالات فنی متداول درباره سیستم آموزش مجازی دانشگاه فردوسی مشهد

1-آیا با موبایل هم میشه وصل شد؟

بله. هم با کامپیوتر میشه هم با موبایل.

2-چه نرم افزارهایی باید نصب کنیم؟

برای موبایل : نرم افزار Adobe Connect

دانلود از پلی استور

دانلود از کافه بازار

دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی برای IOS  لینک iTunes ))

برای کامپیوتر :

نرم افزار تحت ویندوز Adobe Connect

نرم افزار تحت macOS

یا یکی از مروگرهای firefox یا seamonkey ، یا chrome (ترجیحا از دو مرورگراول استفاده کنید) + فلش پلیر مخصوص همان مرورگر + افزونه adobe connect . (حواستون باشه داخل سایت باید با زدن گزینه Allow مجوز اجرای فلش پلیرو بدید.)

3️- وقتی میرم تو پلی استور connect پیدا نمیشه / اجازه نمیده دانلود کنم؟

اول باید برید تو تنظیمات گوشی، تو صفحه نرم افزار پلی استور. اگر اندرویدتون نسخه ش بالا باشه، میتونید با نگه داشتن روی اپلیکیشن پلی استور app info رو بزنید و واردش بشید.

اگر نه برید تو تنظیمات موبایلتون ، قسمت applications و پلی استور رو پیدا کنید.

حالا از قسمت storage گزینه clear cache رو بزنید.

بعد vpn تون رو روشن کنید و وارد پلی استور بشید.

4- چطوری تست کنم درست نصب کردم یا نه؟

این یه لینک کلاس برای نمونه است که میتونید امتحانش کنید:

دقت کنید که اگر رو موبایل هستید یا رو کامپیوتر نرم افزارش رو نصب کردید ، وارد مرورگر نشید. برید داخل نرم افزار و لینک رو کپی کنید اونجا.

تو کلاس که وارد بشید یه اسلاید براتون هست که روش نوشته نرم افزارها(...)

5- وقتی وارد لینک کلاس میشم ازم یوزرنیم و پسورد میخواد؟

شما باید گزینه Guest رو انتخاب کنید و با وارد کردن نام و نام خانوادگیتون میتونید وارد بشید.

6-فونت فارسی به هم ریخته است؟

روی نسخه موبایل چاره ای برای این موضوع نیست اما روی کامپیوتر با نصب کیبورد فارسی وبینار دانشگاه میتونید حلش کنید.

لینک دریافت کیبورد فارسی

7️-لینک کلاس رو از کجا باید پیدا کنیم؟

هر درسی یک لینک برای کلاس مجازیش داره که اساتید به زودی روی پورتال یا vu براتون خواهند گذاشت. (البته اگر بخوان آموزش مجازیشون بر بستر وبینار دانشگاه باشه.)

8- حتما باید کلاسا رو وبینار باشه؟

پیشنهاد دانشگاه این هست ، اما خیر. دست استاد در این مورد باز هست که هر گونه که برای خودش و دانشجویان مقدوره در ساعت کلاسی باهاشون ارتباط بگیره و به یکی از دو شیوه ذکر شده در پروتکل آموزش مجازی دانشگاه عمل کنه.

9️- استاد صدا و تصویر مارو داره؟

به صورت پیش فرض خیر. اما استاد میتونه به هر کدوم از حاضرین اجازه بده میکروفون یا تصویرش رو فعال کنه و اونا بعد از صدور اجازه استاد و فعال کردن میکروفونشون میتونن صحبت کنن و یا تصویرشون رو بقیه ببینن.

ضمنا همه دستگاها به صورت پیش فرض میکروفون دارن اما یه هندسفری موبایلم کارتون رو راه میندازه.

10- فیلم کلاسا نمیشه ضبط بشه؟ اینترنتمون شاید زمان کلاس قطع باشه/ضعیف باشه.

در سامانه آموزش مجازی دانشگاه(webinar) این امکان گذاشته شده. استاد در زمان شروع کلاس میتونه ضبط رو فعال کنه که شما به شکل یه علامت قرمز بالا سمت راست صفحه میبینیدش. اگر نبود به استاد یادآوری کنید ضبط رو فعال کنه.

بعد کلاس استاد میتونه لینک کلاس ضبط شده رو در اختیارتون بذاره.

11- نمیشه فیلم کلاسو دانلود کرد؟

فعلا فیلم های ضبط شده از کلاس که استاد لینکش رو بهتون میده رو نمیشه دانلود کرد و باید آنلاین تماشا کنیدشون.

میتونید خودتون یا دوستانتون با یک نرم افزار screen record کلاس رو جداگانه ضبط کنید و برای هم بفرستید.

12-نرم افزار ادوب کانکت موبایل هنگ میکنه/میپره بیرون/...؟

پاکش کنید و از روی پلی استور نصب کنید.

13-طوری میشه از استاد سوال پرسید تو کلاس؟

میتونید از قسمت راست صفحه تو قسمت چت سوالتون رو بپرسید و یا با زدن گزینه raise hand دستتون رو بالا ببرید تا استاد میکروفونتون رو فعال کنه و بتونید صحبت کنید.

14-اینترنت نداریم.

نامه وزارت برای رایگان شدن حجم مصرفی در دامنه های آموزش مجازی دانشگاه صادر شده و ایشالا هفته آینده اجرایی میشه و اپراتورها و سایت ها بهتون اعلام میشن.

15- آموزش نداره این کارها؟

چرا. تو کانال زیر میتونید هم آموزش‌های متنی و تصویری مراحل مختلف کار رو پیدا کنید و هم لینک های دانلود رو.

@elcfum_notifications

16- یه سوال دیگه دارم.

میتونید از طریق راه های ارتباطی زیر بپرسید:

پشتیبان کانال

@elcfum_support