• دانشکده مهندسی990319

دانشکده مهندسی دوشنبه 19 خردادماه 1399

• ملت امام حسين (ع)

برگزاری مسابقه تدریس بصورت مجازی و برخط(آنلاین)

به مناسبت هفته سرآمدی آموزش دانشگاه، دانشکده مهندسی مسابقه تدریس برگزار می نماید

شیوه‌نامه برگزاری مسابقه تدریس

1ـ دانشجویان عزیز دانشکده مهندسی در همه مقاطع تحصیلی می‌توانند در مسابقه شرکت کنند.

2ـ مهلت ثبت نام تا روز جمعه 99/2/12 ساعت 21 میباشد.

3ـ با توجه به محدود بودنِ زمان و تعداد شرکت کنندگان مسابقه، اولویت با دانشجویانی خواهد بود که زودتر ثبت‌نام کرده باشند.

4ـ مسابقه روز شنبه99/2/13 از ساعت 21 تا 23 و در لینک   vroom.um.ac.ir/aabbasi    برگزار خواهد شد.

5ـ هر شرکت‌کننده حداکثر 5 دقیقه فرصت برای تدریس دارد.

6- موضوع تدریس آزاد است و می‌تواند از دروس دبیرستان نیز باشد.

7- بهتراست شرکت‌کنندگان عزیز از پاورپوینتهای کم‌حجم(حداکثر یک مگابایت) برای تدریس استفاده فرمایند.

8- لطفا فایلهای پاورپوینت را تا حداکثر 24 ساعت قبل از زمان برگزاری مسابقه به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال تا در سر فرصت وبینار بارگذاری شوند.

9- تعدادی از اساتید محترمِ دانشکده مهندسی، به صورت آنلاین و در زمان برگزاری مسابقه، به داوری خواهند پرداخت و نظرات خود راجع به هر یک از تدریسها را خواهند گفت.

10ـ انشاءالله برنده مسابقه پس از امتیازدهی و مشورت داوران، در انتهای همان جلسه آنلاین مشخص شده و جایزه نقدی ناقابلی اهدا خواهد شد.

.