• دانشکده مهندسی990319

دانشکده مهندسی دوشنبه 19 خردادماه 1399

• ملت امام حسين (ع)

به مناسبت روز بزرگداشت روز معلم و هفته سرآمدی آموزش دانشگاه از سوی هیات رئیسه دانشکده مهندسی پیام تبریکی به شرح زیر صادر شد:

به نام خداوند جان و خرد

تعلیم و تعلم از شئون الهی است و استادان، به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور در شکلگیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار دارند.

همکاران محترم هیات علمی

با اهداء سلام و احترام

از آنجائیکه اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی علاوه بر کرسی تدریس، بر مسند پرافتخار تربیت مهندسین ماهر نیز اهتمام مینمایند، دارای جایگاهی ویژه و ارزش مضاعفی میباشند.

این دانشکده با برخورداری از تلاش حضرتعالی و سایر همکاران دیگر در سالیان اخیر شاهد موفقیتهای چشمگیری در حوزههای مختلف آموزشی، فرهنگی بوده است.

در آستانه 12 اردیبهشت ماه، سالروز گرامیداشت استاد شهید مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام شامخ استاد، فرصت را مغتنم شمرده و برخود لازم میدانم از زحمات بیشائبه جنابعالی در عرصه تعلیم و تربیت قدردانی نمایم.

هیات رئیسه دانشکده مهندسی

tabrik990211.jpg1