Eng-EA-006

جدیدترین به‌روزرسانی: 01 خردادماه 1399

بورسیه اراسموس موندوس چیست؟

بورسیه اراسموس موندوس Erasmus Mundus در واقع یک برنامه مشترک همکاری و انتقال دانشجو در زمینه تحصیلات تکمیلی در اتحادیه اروپا است که از سال 2003 با اهدافی نظیر ارتقای سطح علمی مراکز آموزش عالی اروپایی و ایجاد تعامل بیشتر بین مردم و فرهنگ‌های مختلف از طریق همکاری و مشارکت کشورهای اروپایی با کشورهای غیر اروپایی در زمینه تحصیلات عالی و در نهایت بهبود شرایط منابع انسانی و بازار کار جوامع اروپایی، شروع به کار کرده است.

Eng-EA-07

کشورهای هدف

همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا

این بورسیه به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟

• متقاضیان تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد در بیش از 100 رشته
  • متقاضیان تحصیل در مقاطع کارشناسی دکترا در بیش از 200 رشته

بورسیه اراسموس به دانشجویان ممتاز مقاطع ارشد و دکترا، محققان و دانشمندان و اساتید دانشگاه‌ها این فرصت را می‌دهد تا با بهره‌برداری از منابع مالی تامین شده توسط این کنسرسیوم، تحصیلات خود را در اروپا ادامه دهند و در نهایت هم با توجه به عدم وجود تعهد برای بازگردانی این بورسیه در قالب مالی و یا کار برای دانشگاه یا اراسموس موندوس، دانشجویان دریافت‌کننده این بورسیه می‌توانند پس از اتمام تحصیلات به کشور خود برگردند و یا به کشور دیگری مهاجرت کنند.

شرایط دریافت بورسیه اراسموس موندوس

• متقاضیان باید یکی از دو گروه زیر باشند:
    • دانشجویان با تابعیت اروپایی: ماهانه 1000 یورو
    • دانشجویان غیر اروپایی که در 5 سال اخیر حداقل یک سال را مشغول به کار یا تحصیل در اروپا بوده‌اند تقسیم می‌شوند: 500 یورو
  • زبان تدریس در اکثر موارد انگلیسی می‌باشد.
  • مراحل اخذ پذیرش شامل مرحله ارسال مدارک و درخواست برای دریافت بورسیه و مرحله مصاحبه آنلاین می‌باشد.
  • حداکثر زمان مجاز برای تحصیل هر دانشجو 5 سال است.
  • دریافت‌کنندگان این بورسیه در طول تحصیل خود حداقل باید در 2 کشور اروپایی تحصیل کنند.
  • مدارک کارشناسی ارشد و دکترای تحت پوشش این برنامه به صورت مشترک و از سوی کشورهایی که متقاضی در آنها تحصیل کرده است صادر می‌شود.
  • دانشگاه‌ها و مراکز علمی مشارکت‌کننده در این برنامه خدمات متنوعی به دانشجویان از قبیل مشاوره و پیدا کردن محل زندگی ارائه می‌کنند.

زمان ثبت‌نام

آخرین مهلت ثبت‌نام سالانه برای دریافت این بورسیه بسته به رشته انتخابی، از ماه دسامبر تا فوریه متغیر می‌باشد.

• لینک به صفحه اپلای

مدارک لازم برای ثبت‌نام

• ترجمه رسمی مدرک کارشناسی یا کارشناسی از دانشگاه‌های معتبر
  • رزومه تحصیلی (CV)
  • انگیزه‌نامه (SOP)
  • مدرک آیلتس یا تافل
  • توصیه‌نامه (Recommendation Letter)
  • برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.