برگزاري بيست و ششمين المپياد علمي- دانشجويي

1400 Page 1   1400 Page 2   1400 Page 3   1400 Page 4   1400 Page 5   1400 Page 6

به اطلاع مي‌رساند مرحله مقدماتي بيست‌وششمين المپياد غيرمتمركز علمي- دانشجويي كشور طبق برنامه امتحاني بالا، صبح و بعدازظهر روز جمعه 31  ارديبهشت‌ماه سال 1400، برگزار مي‌گردد، در همين رابطه سامانه ثبت‌نام متقاضيان، از تاريخ 99/12/27 لغايت 1400/1/31 فعال خواهد بود.ضمن اعلام شرايط و نحوه شركت در آزمون به شرح زير، خواهشمند است دستور فرماييد ثبت‌نام تيم‎هاي علمي آن دانشكده در مهلت مقرر، در وبگاه المپياد به نشاني https://pooya.um.ac.ir/educ/exam/OrgRegForm.php انجام گردد.

دانشكده‌ها مي­‌توانند برگزيدگان خود را براي رقابت در هر يك از رشته‌هاي 22 گانه، در قالب تيم­‌هاي علمي (حداكثر 5 نفره) معرفي نمايند.

(تأكيد مي‌گردد معرفي‌شدگان حتما بايد در نيمسال دوم سال تحصيلي جاري در حال تحصيل بوده و حداقل 70 واحد درسي را گذرانده باشند).

هنگام ثبت‌نام در سامانه مزبور ابتدا اطلاعات ثبت‌شده توسط دبيرخانه المپياد منطقه ۹ (واقع در معاونت آموزشي دانشگاه فردوسي مشهد) بررسي و تأييد گرديده و سپس امكان ادامه عمليات ثبت‌نام فراهم خواهد شد.

ورود اطلاعات در سامانه ثبت‌نام به صورت كامل و صحيح الزامي بوده و مسئوليت صحت اطلاعات ثبت‌شده در سامانه متوجه معاون محترم آموزشي دانشكده خواهد بود.

پس از برگزاري مرحله مقدماتي، در هر رشته حداكثر 5 نفر (به شرط كسب نمره حداقل 60% نمره نفر اول) جهت شركت در مرحله كشوري، به سازمان سنجش آموزش كشور معرفي خواهند شد.

هنگام ثبت‌نام دانشجويان، چنانچه دانشجويي نيازمند خدمات خاص در جلسه امتحان است (مانند دانشجويان نابينا يا ناتوانِ جسمي) خواهشمند است موضوع را منعكس نماييد تا تمهيدات لازم در اين باره انديشيده شود.

دبيرخانه المپياد با شماره تلفن 38802460 -051 آماده پاسخگويي به سئوالات مي‎باشد.