gap arrow 0

به استحضار می‌رساند یونسکو با همکاري کشور ژاپن، هفتمین دوره برنامه «جایزه یونسکو-ژاپن در زمینه آموزش براي توسعه پایدار» را اجرا می‌کند. هدف از تدوین این جایزه تقدیر از فعالیتهای شاخصـی است که توسط افراد، مؤسـسات،سازمانهای دولتی و غیردولتی، جوامع محلی و کلیه نهادهای درگیر در امر آموزش براي توسعه پایدار انجام شده است.

مبلغ این جایزه 50.000 دلار است و به تعداد سه نفر از برندگان، هر یک به همین میزان تعلق می‌گیرد.

بروشور اطلاعاتی و فرم تقاضای شـرکت درجایزه در لینک زیر قرار گرفته است. سازمان‌ها یا افراد واجدشـرایط، حداکثر تا تاریخ 11 فروردین 1402 (31 مارچ2023) درخواست خود را جهـت دریـافت فرم تقاضـاي آنلاین شــرکت در برنـامه بـه دبیرخـانه جـایزه در یونسـکو بـه نشـانی الکـترونیک org.unesco@esdprize ارسـال فرماینـد.

شایان ذکر است که فرم تقاضایی که به صورت آنلاین حـداکثر تا تاریخ 18 فروردین ماه 1402 توسط متقاضی تکمیل می‌شود به صورت خودکار براي کمیسیون ارسال خواهدشد و این سازمان پس از بررسی طرح‌های دریافتی، پروژه‌های منتخب را به دبیرخانه جایزه مذکور در یونسکو معرفی خواهد کرد.