بورسیه مؤسسه كنفوسيوس چين

موسسه كنفوسيوس مسئول اصلي توسعه و ترويج زبان چيني در جهان است .بورسيه تحصيلي موسسه كنفوسيوس چين براي تحصيل در رشته آموزش زبان چيني مي باشد .بورسيه مذكور شامل كليه هزينه هاي تحصيل، اقامت و كمك هزينه تحصيلي است.

در سال 2020، مسسه کنفوسیوس چین تعدادی بورس تحصیلی را به متقاضیانی که می خواهند تحصیلات بین المللی چینی و برنامه های مرتبط را در چین بخوانند ، ارائه می دهد. متقاضیان می توانند از تاریخ 1 مارس 2020 به وب سایت برنامه مراجعه کنند: cis.chinese.cn. در سال 2020 هفت نوع بورسیه تحصیلی ارائه می شود.

1. I.·دکترا در آموزش زبان چینی به گویندگان سایر زبانها
  2. II.·کارشناسی ارشد آموزش زبان چینی (MTCSOL)
  3. III.·کارشناسی در آموزش زبان چینی به سخنرانان سایر زبانها (BTCSOL)
  4. IV.·بورس تحصیلی به مدت یک سال
  5. V.·بورس تحصیلی یک ترم
  6. VI.·بورس تحصیلی چهار هفته ای

مقطع

رشته

تحصیلی

مدت زمان

موارد تحت

پوشش

لینک اپلای

دکترا

کارشناسی ارشد

کارشناسی

آموزش زبان و ادبیات چینی / طب چینی و فرهنگ تایچی/ داروی چینی و تای چی.

از 4 سال الی 4 هفته

بورسيه مذكور شامل كليه هزينه هاي تحصيل، اقامت و كمك هزينه تحصيلي است. (به استثنای دریافت کنندگان بورسیه چهار هفته ای)

دریافت کنندگان بورسیه تحصیلی کامل از شهریه و هزینه های اقامت معاف هستند و کمک هزینه زندگی ماهانه (به استثنای دریافت کنندگان بورسیه چهار هفته ای) و همچنین بیمه پزشکی جامع برای دانشجویان خارجی که در چین تحصیل می کنند ، ارائه می شود.

ضوابط واجد شرایط بودن عمومی

متقاضیان باید شهروندان غیر چینی بوده و از 16 تا 35 سال سن داشته باشند، معلمان زبان که در حال حاضر در پست هستند باید زیر 45 سال باشند. متقاضیان تحصیل در دوره کارشناسی باید زیر 25 سال باشند.

1.مدرک دکترا - چهار سال دانشگاهی ( شروع از سپتامبر 2020)

متقاضیان باید دارای مدرک تحصیلات تکمیلی در زبان چینی ، زبانشناسی ، MTCSOL یا موضوعات مرتبط با آموزش باشند و باید نمره حداقل 200 را در HSK 6 و حداقل 60 HSKK (پیشرفته) کسب کنند. متقاضیان همچنین باید حداقل 2 سال تجربه تدریس چینی یا تجربه کاری مربوطه داشته باشند. هر متقاضی که پست آموزشی خاصی از قبل ترتیب داده شده باشد ، در اولویت پذیرش قرار می گیرد. دوره حمایت مالی بیش از 4 سال نیست.

2.بورس تحصیلی MTCSOL - دو سال آکادمیک

شروع این بورسیه از سپتامبر 2020 ادامه خواهد بود و دوره حمایت مالی بیش از دو سال نیست. متقاضیان باید دارای مدرک کارشناسی باشند و باید حداقل 210 را در HSK 5 و حداقل 60 HSKK (متوسط) کسب کنند. هر متقاضی که پست آموزشی خاصی از قبل ترتیب داده شده باشد ، در اولویت پذیرش قرار می گیرد.

3.بورس تحصیلی BTCSOL - چهار سال دانشگاهی

شروع از سپتامبر 2020 بوده و دوره حمایت مالی بیش از چهار سال نیست.متقاضیان باید دیپلم دبیرستان داشته باشند و باید حداقل 210 را در HSK 4 و حداقل 60 HSKK (متوسط) کسب کنند.

4.آکادمیک - 11 ماه

برنده بورس تحصیلی باید دوره تحصیل خود را از سپتامبر 2020 آغاز کند. دانشجویان بین المللی که در چین تحصیل می کنند واجد شرایط این بورس نیستند. سه نوع بورس تحصیلی یک ساله وجود دارد.

نوع 1: آموزش بین المللی چینی (آموزش زبان چینی)

متقاضیان باید در HSK سطح 3 نمره حداقل 270 کسب کنند و نتیجه HSKK داشته باشند.

نوع 2: طب چینی و فرهنگ تایچی

متقاضیان باید حداقل 180 در HSK سطح 4 و حداقل 60 در HSKK (متوسط) کسب کنند.

نوع 3: مطالعه زبان چینی

متقاضیان باید نمره حداقل 210 را در سطح HSK 3 کسب کنند. به هر متقاضی که نتیجه HSKK داشته باشد ، اولو یت پذیرش داده می شود.

5.یک بورس تحصیلی یک ماهه - 5 ماه

برای متقاضیان هرگز نباید ویزای X1 و / یا X2 چین صادر شده باشد.

برنده بورس تحصیلی می تواند دوره تحصیل را از سپتامبر 2020 یا مارس 2021 آغاز کند. دو نوع بورس تحصیلی یک ترم ارائه می شود.

نوع 1: آموزش بین المللی چینی ، زبان و ادبیات چینی ، تاریخ چینی ، فلسفه چینی. برای این مناطق تحصیلی ، متقاضیان باید در HSK سطح 3 نمره حداقل 180 کسب کنند و نتیجه HSKK داشته باشند.

نوع 2: داروی چینی و تای چی. برای این مناطق از تحصیل ، متقاضیان باید نتیجه HSK را ارائه دهند. هر متقاضی با نتیجه HSKK پذیرش اولویت خواهد داشت.

6 .بورس تحصیلی چهار هفته مشاوره موسسه

برای متقاضیان هرگز نباید ویزای X1 و / یا X2 چین صادر شده باشد. برنده بورس تحصیلی می تواند دوره تحصیل را از ژوئیه یا دسامبر سال 2020 انتخاب کند.

سه نوع بورس تحصیلی چهار هفته ای ارائه می شود:

نوع 1: طب چینی و فرهنگ تایچی

متقاضیان باید نتیجه HSK داشته باشند.

نوع 2: زبان چینی + تجربه خانوادگی

متقاضیان باید نتیجه HSK داشته باشند.

نوع 3: برنامه ویژه چهار هفته ای برای موسسات کنفوسیوس .این برنامه توسط موسسه ما در سال 2020 ارائه نخواهد شد.

چگونگی درخواست و ثبت نام

برای درخواست لطفا به وب سایت بورس تحصیلی موسسه کنفوسیوس به آدرس http://cis.chinese.cn مراجعه کنید که در آن می توانید یک حساب شخصی راه اندازی کنید ، اطلاعات بیشتری کسب کنید و همچنین با موسسات آموزش عالی میزبان شرکت کننده در این بورسیه آشنا شوید. این سیستم از 1 مارس 2020 باز می شود.

متقاضیان باید فرم آنلاین بورس تحصیلی موسسه کنفوسیوس را با اسناد و مدارک پشتیبانی مربوطه تکمیل و ارسال کنند. متقاضیان لازم است مراحل درخواست ، بررسی نظرات و بررسی نتایج جایزه بورس تحصیلی را پیگیری کنند.

مهلت ارسال درخواست

برای بورس تحصیلی 4 هفته ای تابستان (ورود به تیر) ، برنامه ها باید تا 8 آوریل 2020 ارسال شوند.

برای ورود به سپتامبر 2020 ، برنامه ها باید تا 6 می 2020 ارسال شوند برای یک بورس تحصیلی 4 هفته ای در زمستان (ورودی دسامبر) ، برنامه ها باید تا 8 سپتامبر 2020 ارسال شوند.

برای ورود به مارس 2021 ، برنامه ها باید تا 10 نوامبر 2020 ارسال شوند.

مدارک مورد نیاز

-        کپی اسکن شده از صفحه عکس گذرنامه

-        نسخه اسکن شده نتایج HSK و / یا HSKK (نتایج به مدت 2 سال معتبر هستند)

-        یک توصیه نامه از طرف رئیس موسسه