unesco

جایزه دانشمند جوان انسان و کره مسکون هر ساله با هدف تشویق دانشـمندان جوان کشورهاي در حال توسـعه به تحقیق در خصوص مسائل مرتبط با ذخیره‌گاه‌هاي زیست‌کره و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات بین دانشـمندان نسل جدید به واجدان شـرایط اعطا می شود.

متقاضیان دریافت جایزه باید حداکثر 35 سال سن داشـته باشـند و پروژه‌هایی مرتبط با ذخیره‌گاه‌هاي زیست‌کره را پیشـنهاد دهند که در مدت دو سال کامل شوند. جایزه مذکور 5000 دلار امریکا است و متقاضـیان می بایست در پروژه هاي خود به این نکته توجه داشـته باشـند که اجراي برنـامه انسان و کره مسـکون یونسـکو تا سال 2025 بر اسـاس برنامه اقـدام لیما و استراتژي این برنـامه در جهت تحقق اهـداف توسـعه پایـدار خواهـد بود و همچنین چگونگی ارتباط پروژه با اقدامات پژوهشـی لیما نیز باید مشخص شده باشد. علاوه بر این، تمرکز جایزه امسال بر پروژه هاي حوزه دریا، جزایر و سواحل در ذخیره‌گاه‌ها است.

مدارک لازم حداکثر تا تاریخ 15 اسفند 1401 به ایمیل گروه علوم کمیسیون () ارسال گردد.

علاقه منـدان می تواننـد براي دریافت اطلاعات بیشتر به وبسایت کمیسیون ملی یونسکو به نشانی www.irunesco.org مراجعه نمایند.