پوستر رويداد 1

با توجه به موقعیت جغرافیایی و کمبود ریزش‌های جوی و عدم توزیع مناسب این بارش‌ها، کشور ایران در زمره کشورهای نیمه‌خشک و خشک جهان قرار دارد. براساس آمار ارائه شده، بخش صنعت حدود 20 درصد مصرف آب دنیا را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر مصرف آب در تمامی صنایع و بویژه در صنایع نساجی، بسیار ضروری و متداول و بدون حضور این ماده حیاتی، عملا فعالیت‌ بخش عمده صنایع نساجی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. در کشور ایران مصرف آب به ازای هر کیلو گرم محصول در صنعت نساجی بین 100 تا 200 لیتر گزارش شده است. میزان مصرف آب در فرایند ها و تولیدات مختلف نساجی متفاوت است. بطور کلی فرایند های رنگرزی، چاپ و تکمیل بیشترین میزان مصرف آب در صنعت نساجی را به خود اختصاص می دهند.

هدف از برگزاری این رویداد، دستیابی به ایده های عملی و کاربردی جهت استفاده در صنایع نساجی با هدف کاهش و بهینه سازی مصرف آب و همچنین ارتباط نزدیک صنایع نساجی و گروههای فناور ارائه دهنده ایده است.

مهلت ارسال ایده: 7 فروردین ماه
اعلام نتایج داوری: 20 فروردین ماه